+36 (30) 1 414 555

HungarianHungarian

Balatonudvari - Eladó Ház

Elhelyezkedés
hrsz
Alapterület
280 m2
Irányár
149.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
276480

Panorámás luxus ingatlan nyugodt környezetben

Leírás

Vespa Ingatlaniroda megvételre kínál örök panorámával rendelkező egyedi adottságú újépítésű családi házat Balatonudvariban

Az ingatlan fontosabb paraméterei:

Lokációs elhelyezkedése a Balaton északi partjának fővárosától, Balatonfüredtől 10 km távolságra, a Tihanyi félsziget szomszédságában Balatonudvariban helyezkedik el. Szomszédos települései az északi part további keresett gyöngyszemei, mint Vászoly, Dörgicse, Balatonakali, Örvényes, és Pécsely.
A telek településen belüli pozícióját tekintve hosszútávra biztosítja a békét és nyugalmat, tekintettel arra, hogy hátsó frontja, és egyik oldala tájvédelmi területtel határolt. Ebből adódóan, ott további építkezés a jövőben nem engedélyezhető. Előtte egy utca sornyi távolságra a 71-es út érhető el, így megközelítése könnyű, végig aszfaltozott úton. Minden körülmény adott a minőségi élethez és harmóniához.
Az alapoktól teljes mértékig új építésű két szintes családi ház státuszú épület kivitelezését magas minőségű építő anyagok felhasználása, kiváló szakember gárda, és kifogástalan mester munka fémjelzi. A kivitelezés fázisai folyamatosan kontrollálhatóak az építkezés ideje alatt. A teljes tervdokumentáció potenciális érdeklődés esetén rendelkezésre áll.
Az épület belső kialakítása és koncepciója az észszerűség és praktikum elvét követte, mely az alaprajzokon megtekinthető. A tágas lakóteret közel 100 m2 területű teraszok egészítik ki, hogy maximálisan kihasználható legyen a nem elhanyagolható Balatoni kilátás, és teljes kikapcsolódás.
Tájolása kellemes és ideális D-DK-i.
Az épülethez tartozó garázs 30m2 volumenű. A telek 603 m2 mérete kezelhető, de igény szerint helyet adhat egy kültéri medencének is.
Az értékesítésre megadott eladási ár, a 220 m2 hasznos alapterületű ház szerkezetkész állapotára vonatkozik. Ennek értelmében a belsőterek, kialakítására és funkciójára vonatkozóan több lehetőség is adott, ezáltal maximálisan személyre szabható a tulajdonos igényeinek és elképzeléseinek.
Ajánlom azon kereső ügyfeleknek, akik nem akarnak, vagy nem tudnak vesződni egy kiváló telek felkutatásával. Nem akarnak időt és energiát fektetni a kivitelezés megterhelő alap építő fázisaira, ugyanakkor szeretnének szervesen és konstruktívan részt venni saját otthonuk, nyaralójuk, családi bázisuk belső kialakításában és megteremtésében. Ha csak alkotómunkára tud és akar fókuszálni az építkezés során, kiváló környezetben, ajánlom a személyes megtekintést.
Szerkezetkész átadás időpontja: 2023. május
Felmerülő kérdés, megtekintési szándék esetén állok rendelkezésre, szánjon pár percet egy gyors költségvetésre, talál-e hasonlót a hatalmas kínálati halmazban.

Kizárólag a VESPA Ingatlaniroda kínálatában, máshol ne keresse!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok