+36 (30) 1 414 555

HungarianHungarian
Balatonudvari Eladó Ház
CSOK PLUSZ Foglalt

Balatonudvari - Eladó Ház

Alapterület
125 m2
Irányár
169.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
278962

Panorámás új építésű társas családi ház

Leírás

Vespa Ingatlaniroda megvételre kínál örök panorámával rendelkező egyedi adottságú újépítésű két egységes társas családi házat Balatonudvariban

Az ingatlan fontosabb paraméterei:

Lokációs elhelyezkedése a Balaton északi partjának fővárosától, Balatonfüredtől 10 km távolságra, a Tihanyi félsziget szomszédságában Balatonudvariban helyezkedik el. Szomszédos települései az északi part további keresett gyöngyszemei, mint Vászoly, Dörgicse, Balatonakali, Örvényes, és Pécsely.
Az alapoktól teljes mértékig új építésű két szintes családi ház státuszú épület kivitelezését magas minőségű építő anyagok felhasználása, kiváló szakember gárda, és kifogástalan mester munka fémjelzi. A kivitelezés fázisai folyamatosan kontrollálhatóak az építkezés ideje alatt. A teljes tervdokumentáció potenciális érdeklődés esetén rendelkezésre áll.
Az épület belső kialakítása és koncepciója az ésszerűség és praktikum elvét követte, mely az alaprajzokon megtekinthető. A hasznos netto lakótér 125 m2 mely kiegészül nagy méretű közel 44 m2 területű erkéllyel és 21 m2 terasszal valamint egy 21 m2 garázzsal.
Az eladási ár, ház kulcsrakész állapotára vonatkozik. Hideg-meleg burkolatok megadott árhatárig érvényesíthetők. Fűtése-hűtése hőszivattyúval történik, az ár a kert és tereprendezést is tartalmazza. Három rétegű műanyag nyílászárói szúnyoghálóval, redőnnyel felszereltek.

Kulcsrakész átadás időpontja: 2023. június

Felmerülő kérdés, megtekintési szándék esetén állok rendelkezésre

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok